Voorbereidingen voor het Van Goghjaar 2023 gaan van start

Op 2 oktober 1883 kwam Vincent van Gogh aan in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Volgend jaar is dat dus 140 jaar geleden. Deze gebeurtenis laten we in Drenthe niet ongemerkt voorbij gaan en ook de Social Sofa werkgroep zal een bijdragen gaan leveren hieraan. Na de zomervakantie zal de werkgroep zijn activiteiten op gaan pakken. Wilt u in contact komen met ons, stuur dan een mail naar werkgroep@socialsofasnavo.nl

 

Activiteiten tot en met 2019 op de site

11 januari 2020

We zijn trots om te melden dat vandaag de laatste hand is gelegd aan het bijwerken van de website. Vanaf heden zijn alle activiteiten van de werkgroep tot en met 2019 op de site te vinden. Kijk snel onder het kopje “onze activiteiten” dan kunt u nu ook de Quiz spelen en de film van de wedstrijd bekijken met muziek.

Sprekende Vincent

6 december 2019

Een dag nadat hij 136 jaar geleden uit ons dorp is vertrokken is Vincent van Gogh opnieuw in Nieuw-Amsterdam/Veenoord aangekomen. Hij heeft de Sofa’s ontdekt en wilt u weten wat hij er van vindt? Kijk dan snel onder het kopje “Vincent sprekend”. Binnenkort zal ook de brief die hij aan zijn broer Theo schrijft op de website komen te staan.

Vincent van Gogh kwam 136 jaar geleden aan in ons dorp

2 oktober 2019

Vandaag is het 136 jaar geleden dat Vincent in de avond na een lange tocht op de trekschuit vanuit Hoogeveen hier in Nieuw-Amsterdam/Veenoord aankwam. Hou de website goed in de gaten want in de komende dagen, zal Vincent hier weer opnieuw aankomen maar dan in onze huidige tijd.

We hopen u binnenkort dus weer te mogen begroeten op deze plek.


 

De website is weer uitgebreid. We hebben nu ook de foto’s geplaatst die tijdens het maken van de sofa’s zijn gemaakt.
Kijk maar bij Onze activiteiten en dan naar The Making Of.

3 juli 2019

De wens van de Social Sofa's werkgroep is werkelijkheid geworden: we hebben een eigen website! Mooi om informatie uit te wisselen en nieuwe activiteiten te melden. Natuurlijk is de website bij de start nog niet af. We gaan regelmatig sleutelen aan het ontwerp en de inhoud. En ja, als u vragen, wensen of opmerkingen hebt: graag! Mail naar de werkgroep.